مربای سیب

مربای سیب

مواد لازم:

·         سیب پوست شده  2 کیلوگرم

·         شکر               2 کیلو گرم (هشت گیلاس چای خوری)

·         آب لیمو            یک گیلاس چای خوری

·         آب                 4 گیلاس آب خوری

طرز تهیه:

سیب ها را پوست کرده و دانه های آن را کشیده در داخل آب می گذاریم تا رنگ آن تغییر نکند، چهار گیلاس آب را داخل دیگی ریخته و دو کیلو شکر را به آن اضافه می کنیم. دیگ را روی آتش قرار داده و با ملاقه خوب هم می زنیم تا شکر خوب آب شود.

(برای اینکه مربا غلیظ درست شود می توان مقداری (یک گیلاس) از شربت درست شده را در ظرفی گرفت تا بعد از سرد شدن مربا به آن اضافه کرد تا مربا غلیظ شود.)

زمانیکه شکر خوب حل شد سیب را به آن اضافه می کنیم و مدت بیست دقیقه می جوشانیم تا سیب پخته شود. وقتی از پخته شدن سیب مطمئن شدیم یک گیلاس آب لیمو را نیز به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه می جوشانیم تا با آب لیمو بجوشد. بعدا دیگ را از روی آتش پایین کرده و می گذاریم تا خوب سرد شود.

زمانیکه مربا خوب سرد شد شربتی را که در نخست گرفته بودیم را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا می توان مربا را در ظرف دلخواه خود کشیده و صرف کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد