ترشی

ترشی:

مواد لازم:

·         گلپی                        نیم کیلو گرم

·         کرم                        نیم کیلو

·         بادرنگ                    نیم کیلو

·         زردک                     نیم کیلو

·         مرچ                       به مقدار دلخواه

·         گشنیز                      دو صد و پنجاه گرم

·         بادنجان سیاه               نیم کیلو

·         سیر                        دو صد و پنجاه گرم

·         نمک                       مقدار ضرورت

 

طرز تهیه:

همه مواد را قبل از ریزه کردن باید خوب پاک شست. سپس گلپی را از برگهای آن جدا کرده و به اندازه دلخواه خود ریزه ریزه می کنیم، کرم را نیز باید ریزه کرد، بادرنگ، زردک، بادنجان سیاه را اندازه ای که گلپی را ریزه کردیم، ریزه ریزه کرده و سیر را پوست کرده و مرچ را نیز باید شست. گشنیز را باید پاک کرده و شسته و سپس ریزه می کنیم.

همه مواد ریزه شده را داخل دیگی ریخته و مقداری آب به آن اضافه می کنیم البته آب باید مقداری باشد که روی همه مواد را بپوشاند. و دیگ را روی اتش قرار می دهیم تا بچوشد. مدت ده دقیقه همه مواد را می جوشانیم و سپس دیگ را از روی آتش برداشته و مواد را داخل چلوصافی می کشیم تا آب آن جدا شود. همه مواد را باید طوری گذاشت تا آبی نداشته باشند و برای اطمینان می توان مواد ریزه شده را داخل پارچه تمیزی گذاشته تا آب را بکشد. زمانیکه از برطرف شدن آب آن مطمئن شدیم می توان مواد را در ظرفی که سرپوش آن خوب محکم شود تا داخل ظرف هوا نرود ریخته و سرکه ای را که با مقدار کمی نمک برای پنج دقیقه جوشانده بودیم را به مواد اضافه می کنیم و سرکه را تا زمانی اضافه می کنیم تا روی همه مواد را بگیرد. سپس سرپوش ظرف را خوب محکم کرده تا هوا داخل ظرف نشود و ظرف ترشی رابرای دو هفته در جای سردی قرار می دهیم. بعد از دو هفته می توان در ظرف را باز کرده و ترشی را می توان استفاده کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد