مربای زردآلو:
مواد لازم:
· زردآلوی بدون خسته 2 کیلو گرم
· شکر 2 کیلو گرم (8 گیلاس چای خوری)
· آب 2 گیلاس چای خوری
· آب لیمو 1 گیلاس چای خوری
طرز تهیه:
زردآلوها را شسته و خسته آن را می کشیم، و 2 گیلاس چای خوری آب را داخل یک دیگ ریخته و یک کیلو گرم شکر را نیز به آن اضافه می کنیم و دیگ را روی آتش قرار می دهیم. با کفگیر خوب مخلوط می کنیم تا شکر خوب آب شود و ته دیگ هم نسوزد. زمانیکه شکر خوب آب شد زردآلو را نیز به آن اضافه می کنیم. و با کفگیر مخلوط می کنیم و می گذاریم تا خوب بجوشد. هر چند دقیقه بعد یک بار با کفگیر مخلوط می کنیم تا ته دیگ نسوزد.
تا زمانی این مخلوط را می جوشانیم تا زردآلوها خوب پخته و مربا غلیظ شود. زمانیکه از پخته شدن زردآلو مطمئن شدیم یک گیلاس آب لیمو را نیز به آن اضافه می کنیم و برای چند دقیقه می جوشانیم. سپس می توان دیگ را از روی آتش پایین کرده و بگذاریم تا سرد شود. وقتی خوب مربا سرد شد می توان آن را داخل بوتل انداخته و هوای بوتل را باید خارج کرد تا مربا را به مدت طولانی تر نگه داشت.