مربای زردآلو

مربای زردآلو:

مواد لازم:

·         زردآلوی بدون خسته               2 کیلو گرم

·         شکر                                 2 کیلو گرم (8 گیلاس چای خوری)

·         آب                                   2 گیلاس چای خوری

·         آب لیمو                              1 گیلاس چای خوری

طرز تهیه:

زردآلوها را شسته و خسته آن را می کشیم، و 2 گیلاس چای خوری آب را داخل یک دیگ ریخته و یک کیلو گرم شکر را نیز به آن اضافه می کنیم و دیگ را روی آتش قرار می دهیم. با کفگیر خوب مخلوط می کنیم تا شکر خوب آب شود و ته دیگ هم نسوزد. زمانیکه شکر خوب آب شد زردآلو را نیز به آن اضافه می کنیم. و با کفگیر مخلوط می کنیم و می گذاریم تا خوب بجوشد. هر چند دقیقه بعد یک بار با کفگیر مخلوط می کنیم تا ته دیگ نسوزد.

تا زمانی این مخلوط را می جوشانیم تا زردآلوها خوب پخته و مربا غلیظ شود. زمانیکه از پخته شدن زردآلو مطمئن شدیم یک گیلاس آب لیمو را نیز به آن اضافه می کنیم و برای چند دقیقه می جوشانیم. سپس می توان دیگ را از روی آتش پایین کرده و بگذاریم تا سرد شود. وقتی خوب مربا سرد شد می توان آن را داخل بوتل انداخته و هوای بوتل را باید خارج کرد تا مربا را به مدت طولانی تر نگه داشت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد