مربای زردک:

مربای زردک:

مواد لازم:

·         زردک پوست شده      2 کیلو گرم

·         شکر                      2 کیلو گرم (هشت گیلاس چای خوری)

·         آب                        4 گیلاس چای خوری

·         آب لیمو                  یک و نیم گیلاس چای خوری

طرز تهیه:

زردک ها را خوب پوست کرده و از تراشه می کشیم. سپس چهار گیلاس آب و دو کیلو شکر را نیز به آن اضافه می کنیم و روی آتش قرار می دهیم. باید تا زمانیکه شکر خوب آب نشده مخلوط را با کفگیر یا ملاقه ای خوب مخلوط می کنیم بخاطریکه شکر در ته ظرف نسوزد. زمانیکه شکر خوب آب شد. می گذاریم بجوشد تا زمانیکه زردک پخته شود البته باید هر چند دقیقه با کفگیر مخلوط کنیم تا ته دیگ نسوزد.

زمانیکه از پخته شدن زردک مطمئن شدیم یک و نیم گیلاس چای خوری آب لیمو را به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای می جوشانیم. سپس مربا را از روی آتش پایین کرده و می گذاریم خوب سرد شود. بعد از سرد شدن مربا آماده مصرف است.

نکته: زمانیکه می خواهیم مربا را داخل بوتل بریزیم باید بعد ریختن داخل بوتل، بوتل را خوب تکان می دهیم تا هوای (حباب) داخل بوتل از لابلای مربا بیرون شود و از این طریق از خراب شدن مربا جلوگیری می کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد